شنبه 8 اردیبهشت 1403

پروژه‌های توسعه حوزه ICT

در زمانه ای که کمتر کسی وجود دارد که از تکنولوژیهای اطلاعات و ارتباطات استفاده روزمره نداشته باشد، یقیناً نگاه نوین به مسائل مدیریتی ایجاب می کند که مدیران نیز به سادگی از کنار نقش تاثیر گذار فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی عبور نکنند. ورود گسترده رایانه و ابزارهای جانبی آن به درون ساختار اجرایی و اداری سازمان ها و گسترش اقبال عمومی مدیران به انجام اطلاع رسانی در حیطه شبکه جهانی اینترنت حتی به صورت ظاهری امری است که باید با توجه و درایت خاصی به آن نگاه کرد و راهکارهای مناسب را در بستر های موجود مشخص و به کار بست تا ابزارهای موثر در پیشرفت شاخص هایICT در سازمانها به بهترین نحو ممکن، چه از نظر کمی و چه از جنبه کیفی مورد استفاده قرار گیرد.

امروزه كمتر كسي است كه جمله معروف " اطلاعات قدرت است " را نشنيده باشد. ايده اساسي در اين نظريه از آنجا ناشي مي شود كه فرد يا سازمان مطلع مي تواند بهتر، سريعتر و منطقيتر خود را با شرايط متغير محيطي تطبيق دهد و بر مبناي اطلاعات به دست آمده پيش بيني مناسب و تصميم گيری بجا و صحیحی را انجام دهد. اما باید توجه داشت که در این راه باید از تحمیل هزینه های اقتصادی نامعقول بر دوش سازمان جلوگیری شود. گسترش و پیچیدگی علوم رایانه و فرآیندهای تولید تا توزیع اطلاعات با توجه به تنوع تخصصهای علمی و فنی به حدی است که هرکس نمی تواند به تنهایی در تمام ابزارهای اطلاعاتی و ارتباطی صاحب دانش و تخصص لازم باشد.

امروزه هر سازمانی و در صدر آنها هر صنعتی متناسب با موقعيت اقتصادي، اجتماعي، پرسنلی و فرهنگي خود و جامعه اطراف خود، اهداف خاصي را در رابطه با ايجاد بستر استفاده از فناوریهای نوین اطلاعات و ارتباطات مدنظر قرار مي دهد و الزاماً همه صنایع دارای اهداف مشابهی نبوده و چه در زمینه طراحی و بهره وری و چه در زمینه گستردگی و تنوع با یکدیگر تفاوت معناداری دارند. اما به طبع اهداف مشترک فراوانی نیز وجود دارد که عبارتند از:

  • توسعه اقتصاد پايدار و قابل رقابت
  • ارتقاء مديريت فناورانه در صنایع و بهره مندی از مزایای فعالیت الکترونیکی
  • اجراي طرح جامع شبکه و زیرساخت
  • بهبود بخشيدن به كيفيت خدماتIT و بالا بردن استانداردهای صنعت اتوماسیونی با حفظ هويت انسانی پرسنل
  • افزايش نرخ حضور پرسنل در تصميم گيري های لایه های کارشناسی به جای کار یدی و مکانیکال که می تواند به ماشینها سپرده شود
  • آماده كردن پرسنل براي کار در محیطی تکنولوژیکال و فعالیت سیستماتیک که در سایه علوم اینترنت اشیاو دورکاری تمامی اوقات کاری را به اوقات on-line مبدل می کند
  • جامعه شغل دانش محور
  • ارائه خدمات پرسنلی بدون محدوديت مكانی و زمانی و ...

همچنين توسعه امكانات اداری، خدماتي، فرهنگي، آموزشي، تجاري، فني و تخصصي بصورت يكسان به همه پرسنل، مي تواند نمايانگر بخش ديگري از اهداف يك سازمان رو به رشد در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات تلقی شود.

اما آنچه که در سازمانها و صنایع بسیار به چشم می خورد، حرکت تعدادی از افراد به سوی دنیای تکنولوژی و فراهم آوری و واردسازی تکنولوژی به سازمانها می باشد در حالیکه دسته ای دیگر با تفکر اینکه ماشین هوشمند می خواهد جای انسان را بگیرد، هنوز اندر خم کوچه های کار با ورق و کاغذ هستند. این تناقض فاحش نه تنها سازمان را به سمت فناوری سوق نمی دهد بلکه باعث توقف و افول دانش فنی و علاقه به تکنولوژی در سازمان می شود. اما مشکل کجاست ؟ فقدان وجود تیمهای متخصص در سازمانها که بتوانند در زمان و مکان مناسب و با کیفیت بالا خدمات را به پرسنل ارائه نمایند باعث شده است تا سازمانها همیشه درگیر قراردادهای پیمانکاری برای انجام امور پایه سازمان باشند که ناگذیر در بلند مدت می تواند تخریب گر سیستمهای هوشمند باشد.

فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات یقیناً توسط نیروهای متخصص خارج از سازمان به یک سازمان وارد می شوند اما مهمتر از ورود تکنولوژی، نگهداری و توسعه آن در سازمان در بلند مدت می باشد به طوری که وقتی سازمانی به تکنولوژی آلوده شد بتواند خدمات نگهداری و پشتیبانی 724 را دریافت نماید تا با علاقه به کار با تکنولوژی ادامه دهد.

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش نیز با توجه به بهره مندی از تکنولوژیهای نوین صنعتی و با هدف قرار گرفتن در لیست سه شرکت برتر تولید کننده فولاد ایران، در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه سیستمها دارای افکار پیشرو بوده و با دیدگاه ارائه خدمات هرچه بهتر و با کیفیت تر به مشتریان و پرسنل، از تکنولوژیهای روز دنیا در زمینه سازمان الکترونیک مبتنی بر اطلاعات و ارتباطات امن بهره می برد.

در این راه با تجمیع نیروی متخصص و جوان، مدیریتی با عنوان واحد ICT در مجموعه فولاد کاوه فعال بوده و هست که با پشتیبانی همیشگی مدیریت ارشد فولاد کاوه این واحد جزئی جداناشدنی از ساختار سازمانی فولاد کاوه جنوب کیش گردیده است. لذا مدیریت ICT با تکیه بر دانش و توان فنی جوانان غیور و متخصص این مرز و بوم توانسته است به ارائه خدمات نوین نیازسنجی، طراحی، تأمین و استقرار پروژه های فناورانه در مجموعه فولاد کاوه جنوب کیش بپردازد.

در این مسیر با تشکیل دپارتمانهای نرم افزار و توسعه سیستمهای اطلاعاتی، سخت افزار و تعمیرات، شبکه و زیرساخت و مرکز داده، امنیت اطلاعات، مخابرات و ارتباطات رادیویی و در سایه بروزرسانی دانش فنی پرسنل به ارائه خدمات 24*7 مشغول هستیم.