رشد ۱۲۶ درصدی تولید و ۴۲ درصدی فروش در تیرماه ۱۴۰۴؛

جهش تولید “کاوه” با بهره‌برداری از نیروگاه خودتأمین

جهش تولید “کاوه” با بهره‌برداری از نیروگاه خودتأمین
جهش تولید “کاوه” با بهره‌برداری از نیروگاه خودتأمین

به گزارش صدای بورس، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با رویکرد “تولید بدون توقف” مدیرعامل و وارد مدار شدن نیروگاه خودتأمین، موفق به دستیابی به رشد چشمگیر تولید و فروش در چهارمین ماه سال مالی ۱۴۰۴ شده است. این شرکت در تیرماه ۱۴۰۴ بیش از ۱۰۲ هزار تن تولید داشته که ۱۲۶ درصد بیشتر از تولید مردادماه ۱۴۰۳ بوده است.

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، نماد “کاوه” در بورس تهران، با انتشار گزارش عملکرد مالی دوره یک ماهه منتهی به پایان تیرماه ۱۴۰۴، از ثبت رکوردهای جدید در تولید و فروش خبر داد. این موفقیت‌ها در سایه راهبرد تولید بدون توقف و بهره‌برداری از ظرفیت نیروگاه خودتأمین شرکت محقق شده است.

جهش خیره‌کننده در تولید؛

کاوه در تیرماه ۱۴۰۴ موفق به تولید ۱۰۲ هزار تن محصول شده است. این رقم در مقایسه با تولید ۴۵ هزار تنی مردادماه ۱۴۰۳، رشد چشمگیر ۱۲۶ درصدی را نشان می‌دهد. این جهش تولید، عمدتاً به دلیل وارد مدار شدن “نیروگاه خودتأمین” شرکت بوده که به پایداری تولید کمک شایانی کرده است.

رشد قدرتمند فروش؛

شرکت در گزارش عملکرد مالی تیرماه ۱۴۰۴، مجموعاً مبلغ ۲,۵۵۴ میلیارد تومان (۲۵,۵۴۰ میلیارد ریال) از فروش محصولات خود درآمد کسب کرده است.

رشد فروش ۴ ماهه؛

“فولاد کاوه جنوب کیش” در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۴.۷۴ درصدی در فروش ۴ ماهه سال جاری را تجربه کرده است که نشان‌دهنده تداوم روند مثبت است.

رشد فروش ماهانه؛ این شرکت همچنین در تیرماه ۱۴۰۴ نسبت به تیرماه ۱۴۰۳، رشد ۴۲.۱۵ درصدی در فروش را به ثبت رسانده است که نشان‌دهنده شتاب‌گیری عملیات فروش است.

درآمد عملیاتی ۴ ماهه؛

درآمد عملیاتی شرکت در ۴ ماهه منتهی به ۱۴۰۴ به مبلغ ۱۴,۷۲۶ میلیارد تومان رسیده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۳ درصد رشد داشته است.

فروش داخلی؛ بخش عمده فروش شرکت به فروش داخلی اختصاص دارد؛ در این دوره، مبلغ ۱,۹۴۷ میلیارد تومان از محل فروش شمش بیلت داخلی حاصل شده است.

فروش صادراتی؛

“کاوه” در بخش صادرات نیز فعال بوده و ۶۰۷ میلیارد تومان از فروش شمش بیلت صادراتی درآمد کسب کرده است.

درآمد عملیاتی ۱۴۰۳؛

درآمد عملیاتی شرکت در کل سال مالی ۱۴۰۳ حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان بوده است.

نتایج مجمع سالانه؛

در جلسه مجمع سالانه، “کاوه” اعلام کرد که سود ناخالص شرکت ۳,۹۰۰ میلیارد تومان، سود عملیاتی ۴,۹۰۰ میلیارد تومان و سود خالص ۴,۰۰۰ میلیارد تومان بوده است. این ارقام همچنان نشان‌دهنده سودآوری قابل توجهی هستند.

فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۴۰۳ موفق به کسب رتبه اول در معاملات صادراتی رینگ فولادی شده است. همچنین، “نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد” نیز به بهره‌برداری رسیده که می‌تواند در تأمین انرژی مورد نیاز و کاهش هزینه‌های عملیاتی شرکت نقش مهمی ایفا کند. در مجمع سالیانه، شرکت سود نقدی هر سهم را ۴۲ تومان اعلام کرد.

این عملکرد نشان‌دهنده ثبات و پویایی “فولاد کاوه جنوب کیش” در بازار فولاد کشور و تلاش برای افزایش بهره‌وری و سودآوری در شرایط فعلی اقتصاد است.

نظرات