شنبه 1 اردیبهشت 1403

کنترل کیفی محصول نهایی

  • بازرسی گرم شمش

    هدف: کاهش تولید شمش های نامنطبق

    پارامترهای کنترلی: متراژ ،(Rhombidity)، ترک و هرگونه عیب قابل مشاهده در این ایستگاه محل: حین تولید شمش ها در ایستگاه ریخته گری

  • بازرسی سرد شمش

    هدف: کنترل و چک شمش های تولیدی و یافتن هرگونه عیب و محصول نامنطبق و دسته بندی شمش های تولیدی

    پارامترهای کنترلی: بازرسی چشمی و کنترل تمامی عیوبی که وجود آن ها امکان پذیر است.

    محل: بسترهای بازرسی سرد

  • بازرسی بسترهای برش

    هدف: کنترل فرایند تصحیح و برش شمش های نامنطبق ابعادی

    پارامترهای کنترلی: متراژ شمش ها و وجود حفره های مرکزی

    محل: بستر برش شمش های ابعادی

  • بازرسی قبل از خروج شمش ها

    هدف: کنترل و مطابقت شمش ها با بارنامه و بازرسی نهایی قبل از خروج محصولات از شرکت

    محل: ایستگاه خروجی